Česká 1 vyplatí na dubnové RELMOST kvalifikaci 250 000

Česká 1 vyplatí na dubnové RELMOST kvalifikaci 250 000

(Praha 26. 2. 2017) Fanoušci golfu i golfoví profesionálové již dávno vědí, že letos sáhla promotérská společnost RELMOST k bezprecedentnímu kroku a část hracích karet na své podniky série Challenge Tour i European Tour rozdá při třech kvalifikačních turnajích, které se odehrají na hřišti Prague City Golf koncem dubna. Co ale možná zatím někteří nevědí je, že se profesionálové utkají nejen ve třech jednodenních turnajích, ale že se zároveň mohou registrovat k třídennímu turnaji o 250 tisíc, který vypsala Česká 1.

Hráči primárně hrají každý den nový turnaj o tři plus tři karty na turnaje série Challenge a poslední den o dvě karty na European Tour. Kdo je přihlášen na všechny tři dny, tedy od 24. do 26. dubna, může se ještě zúčastnit speciální akce promotérské společnosti Česká 1 a zahrát si zároveň o prize-money ve výši 250.000,- Kč. Vítěz třídenního klání si odnese 45.000,- korun. Pro hráče tedy účast v třídenním turnaji České 1 neznamená žádné další povinnosti, musí akorát hrát všechny tři dny a musí se přihlásit předem. Podmínkou účasti v turnaji CzechOne o peníze je, že hráč zároveň odehraje kvalifikační hry o karty.

Smyslem je povzbudit především naše, české hráče, k účasti na kvalifikačních turnajích. Chceme napomoci při jejich rozhodování, zda se přihlásit či nikoli, finanční pobídkou. Ne každý si nutně věří na první až třetí místo, ale dostat se celkově do dvacítky už je přeci jenom „hratelnější“. A ještě na dvacátého hráče čeká příjemných 6.000,- korun, což může ve finančním žebříčku sehrát svou roli. A kdoví, zrovna to některý den klapne i pro některou z karet, o něž jde přece jenom především“, komentuje novinku jednatel České 1, Pavel Krenk a dodává: „Pokračujeme tím v trendu neustálého zpestřování našeho hlavního produktu – série CzechOne Tour. Vloni jsme jako novinku zavedli turnaje dvojic, letos přicházíme s touto atraktivní spoluprací s českým top promotérem“.

Petr Dědek, šéf Relmostu, zase sděluje: "O kvalifikaci je velký zájem. Potvrzuje se, že hrát o karty na European Tour je cílem pro hráče doslova z celého světa. Těší nás, že šanci využívá mnoho českých golfistů, pro které je to jedinečná šance získat hrací kartu na dvě nejvyšší evropské tour."

Hráči se hlásí přes rozhraní http://www.czechmasters.cz/kvalifikace/, jejich partnerem pro komunikaci je za RELMOST Zdeněk Jehlička. Registrace do turnaje o finanční odměnu proběhne stejným způsobem, hráči si pouze připlatí startovné symbolických 1000 korun. Vybojované peníze se počítají jak do žebříčku CzechOne tour, tak českým borcům samozřejmě i do GolfDigest Order of Merit presented by CzechOne.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Letošní turnaje pořádané RELMOSTem proběhnou 25. – 28. května na hřišti Kunětická Hora (D+D Real Czech Challenge) a 6. – 9. července na hřišti Prague City Golf (Prague Golf Challenge) a vyvrcholením pak bude turnaj série European Tour, hraný pod názvem D+D Real Czech Masters od 31. srpna do 3. září na hřišti Albatross.

CzechOne je promotérská společnost, která od roku 2014 uspořádala na třicet velkých mezinárodních golfových profesionálních turnajů ve čtyřech zemích a na výhrách vyplatila svým hráčům přes 12 milionů korun. Více na www.czechone.cz.


Generální partner


Výsledky

oaza-distribuce II TROPHY BY ATOMIC DRINKS

HráčR1Celkem
1. KOŘÍNEK6666
T2. LIESER. O6868
T2. WINKLER. F6868
4. TINTĚRA. L7171
5. MUTHREICH7272
T6. ZIEMER. M7373
T6. GRUBER. R7373
oaza-distribuce II TROPHY BY ATOMIC DRINKS Výsledky


Order of Merit

Czech PGA Tour 2018

HráčBody
1. KOŘÍNEK. A30 000
2. WINKLER. F12 500
3. LIESER. O12 500
4. TINTĚRA. L7 000
5. MUTHREICH. M7 000
6. GRUBER. R5 000
7. VELENSKÝ. V5 000
Tour 2018
Hledat:
 
∧   nahoru   ∧